Nazad

Zvezda tuži Partizan FIBA

Izvor: B92 - Sport - Sreda 31.10.2012 - 14:30

Priča oko obeštećenja Nenada Miljenovića koje Partizan mt:s treba da uplati Crvenoj zvezdi dobiće epilog pred disciplinskim organima FIBA Evrope.

ilustracija

Kako saznaje „Sportski žurnal“, čelnici ’crveno-belih’, naledniku svih prava i obaveza FMP Železnika, na sednici Predsedništva u utorak odlučili su da se obrate FIBA po pitanju naplate preostalih 75 hiljada evra, od ukupno 150, koliko im je dugovao večiti rival.

Naredni koraci su već izvesni, posle provere dokumentacije, FIBA će naložiti Partizanu da plati dug, a ako to ne učini odmah će uslediti zabrana registrovanja igrača.

Podsećanja radi, Miljenović nije želeo da potpiše prvi profesionalni ugovor sa klubom iz Železnika, pa se u aprilu 2011. obavezao na četvorogodišnju vernost Partizanu. Ipak, talentovani bek nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu, pa je otišao na pozajmicu u Mega Vizuru. Potom je ovog leta pokušao da se nametne stručnom štabu Partizana, ali kada je postalo očigledno da će biti u drugom planu, odlučio se za prelazak u Radnički.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: