Nazad

Zvezda za prvo mesto posle 2 godine

Izvor: B92 - Sport - Sreda 03.10.2012 - 08:32

Fudbaleri Javora dočekuju u sredu od 15.30 časova ekipu Crvene zvezde, u zaostalom meču prvog kola Jelen Superlige Srbije.

crvena zvezda

"Crveno-beli" imaće u Ivanjici ogroman motiv, imaju šansu da pobedom stignu do prvog mesta na tabeli, prvi put posle skoro dve godine.

Sa druge strane, Javor je solidno počeo sezonu, ima po tri pobede i poraza, a novim trijumfom bi stigao do deobe petog mesta na tabeli. Zvezda je u seriji od pet pobeda u Superligi, dok je Javor u prošlom kolu prekinuo niz od tri poraza.

Ofanzivac Zvezde Luka Milunović očekuje da bi šansa za dolazak na prvo mesto trebalo da bude motivacija, a ne opterećenje igračima.

"Sad više nema potrebe da razmišljamo o drugima već samo o našoj igri i kako da svladamo Javor. Ako pristup duelu bude maksimalan, u sredu uveče imaćemo sigurno lep pogled na tabelu. To će biti potvrda da smo nešto uradili, mada ne smemo time da se zadovoljimo, već da nastavimo jače kako bismo konačno osvojili titulu", rekao je Milunović.

"Crveno-beli" su na poslednja četiri meča u tri postigli tri gola, a sličan scenario u Ivanjici trebalo bi da spreči Milovan Milović.

"Zvezda je kao i uvek veliki favorit, očekuje nas težak posao, treba zaustaviti Kasalicu, Mudrinskog, Lazovića od kojih će pretiti najveća opasnost po gol. Lazović trenutno ne igra na nivou na kojem je igrao, ali je veliki igrač i mislim da na njega moramo obratiti posebnu pažnju. Proučavali smo igru Zvezde, spremni smo, pa očekujem dobru utakmicu".

Očekivani sastavi:
Javor: Nikolić, Đorđević, Milović, Novaković, Momčilović, Eliomar, Ostojić, Vidić, Jakimovski, Lazetić, Ifeani.
Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Pantić, Jovanović, Mladenović, Mijailović, Lazović, Milijaš, Milunović, Kasalica, Mudrinski.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: