Nazad

Zvižduci u Skoplju zbog grčke zastave!

Izvor: Mondo - Sport - Sreda 17.10.2012 - 13:49

Navijači reprezentacije Srbije provocirali su domaću publiku na stadionu Filip Drugi.

grcka zastava na utakmici u skoplju

Zvižduci himni Srbije, u utorak uveče u Skoplju, proistekli su iz revolta zbog isticanja grčke zastave na tribini gde su bili smešteni navijači "orlova".

MONDO je u noći između utorka i srede dobio veliki broj reakcija iz Makedonije, u kojima su naši čitaoci objašnjavali da nije reč o mržnji prema Srbima i Srbiji, već o trenutnoj reakciji na očiglednu provokaciju.

"FIFA ovakve provokacije ne dozvoljava. Policija je morala da reaguje i uzela je zastavu. Da nije bilo ovog ispada i vi bi dobili aplauz za himnu. Ovo je isto kao da je neko u Beogradu istakao zastavu Hrvatske ili Kosova. Budite iskreni, da li bi za to dobili aplauz ili biste zviždali i vi?"

Makedonci ističu da je Grčka za njih bolna tema, kao Kosovo za Srbiju.

"Ovo nije bio dobar gest od strane pojedinca, a znate da na Balkanu nije potrebno mnogo - jedan ispad izazvaće lavinu zvižduka", poručio je jedan naš čitalac.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: