Nazad

Bajern je favorit

Izvor: RTS - Svetski sport - Sreda 02.05.2012 - 10:19

Mihael Balak izjavio je kako je u predstojećem finalu Lige šampiona Bajern u prednosti u odnosu na londonski Čelsi

 Takođe, nekadašnji fudbaler oba učesnika velikog finala istakao je da jedino Barselona može da pobedi u finalu koje se igra na gostujućem terenu.

Nekadašnji fudbaler Bajerna iz Minhena Mihael Balak smatra da je jedino Barselona ekipa koja bi mogla da pobedi Bavarce na Alianc areni u finalu Lige šampiona. Samim tim, Nemac smatra da takođe njegov bivši klub, londonski Čelsi, nema previše šanse u finalu koje je na programu 19. maja.

Iskusni fudbaler je bio član „baksuzne" generacije Bajera iz Leverkuzena koja je postala vicešampion Evrope 2002. godine, da bi zatim bio neuspešan u još jednom finalu kada je sa „plavcima", nakon izvođenja jedanaesteraca, položio oružje pred Mančester junajtedom u Moskvi.

„Uveren sam da jedino barselona može da igra finale na gostujućem terenu, i da pobedi", izjavio je Balak za nemački Bild.

Balak se zatim osvrnuo na predstojeće finale, i na šanse obe ekipe, njemu jako poznate.

"Bajern je favorit bez sumnje. Velika je prednost igrati kod kuće u finalu ovako značajnog takmičenja, gde emocije zaista igraju veliku ulogu. Stoga, prednost te vrste je nešto što Čelsi nikako ne može da kompenzuje", istakao je Balak.

S druge strane, Balak nije želeo da se preciznije izrazi oko toga za koga će zapravo navijati u velikom finalu.

"Igrao sam za oba tima četiri godine, i u jednom i u drugom klubu mi je bilo sjajno. Stoga, držim palčeve obema ekipama, pa šta bude", završio je Balak.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: