Nazad

Čelsi se pojačava, stiže Vilja?

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 26.12.2012 - 14:56

Rafa Benitez najavio dolazak novih igrača na Stamford Bridž. Mediji pominju i Davida Vilju.

 Čelsi se pojačava, stiže Vilja?

Aktuelni prvak Evrope ispao je iz Lige šampiona već u grupnoj fazi, dok u Premijer ligi zaostaje 11 bodova za vodećim Mančester junajtedom.

Ceh je već platio smenjeni Roberto di Mateo, a novi trener Rafel Benitez smatra da su ekipi potrebna pojačanja.

Španac je po navodima britanskih novinara spreman da ponudi 12 miliona funti za napadača Barselone Davida Vilju, uprkos najavi sportskog direktora Katalonaca Andonija Zubizarete da niko od važnih igrača neće napustiti klub tokom zimske pauze.

"Radimo naporno kako bismo pronašli prave igrače u januaru", ostao je zagonetan Benitez.

Planove "plavaca" mogli bi da pokvare Mančester siti, Liverpul i Arsenal, koji su takođe zainteresovani za 31-godišnjeg napadača Barselone i Španije.

Vilja je zbog loma noge osam meseci proveo van terena i nije zadovoljan trenutnom minutažom u timu, dok su sve češće priče o njegovom sukobu sa Mesijem. Kamere su nekoliko puta zabeležile njihove verbalne duele, ali saigrači tvrde da su u dobrim odnosima.

U dosadašnjem delu sezone Vilja je odigrao 20 utakmica i postigao osam golova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: