Nazad

Kobijevih 68 poena za 15 minuta

Izvor: Sportal - Svetski sport - Utorak 21.08.2012 - 13:47

Kobi Brajant je jedna od najvećih sportskih zvezda u najmnogoljudnijoj zemlji - Kini. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa bio je počasni gost na humanitarnoj utakmici u Šangaju. Iako je za rivale imao tamošnje glumce i pevače, Kobi je u roku od 15 minuta ubacio čak 68 poena uz "pomoć" ostalih igrača na terenu koji su se sklanjali.

 - Igrali smo dva poluvremena po 15 minuta, a u prvom sam sedeo na klupi. Gubili smo devet poena, a onda sam saznao da publika može glasovima da doda 20 poena svom timu. Ubrzo smo bili u minusu od 29 poena. Kada sam video da su mi navijači unapred čestitali rođendan (23. avgust), odlučio sam da im pokažem šta znam. Moji saigrači su uglavnom iz šoubiznisa i ne igraju često. Zbog toga su me i oni zamolili da zaigram. Počeo sam da trčim i trčim... Dao sam 68 poena i na kraju smo pobedili. Uživao sam u svakom trenutku meča - napisao je na svojoj Fejsbuk stranici osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: