Nazad

Nemci zadovoljni uprkos eliminaciji

Izvor: Mondo - Svetski sport - Petak 29.06.2012 - 14:42

Selektor i predsednik Fudbalskog saveza Nemačke smatraju da je njihov tim, uprkos porazu u polufinalu, na dobrom putu.

Nema razloga sada da uzmemo i počnemo baš sve da preisputujemo. Bili smo najmlađa ekipa na šampionatu, pobedili smo na sve tri utakmice u grupi. Ekipa mora da 'svari' ovaj poraz i da nastavi da se razvija", kazao je slektor Joakim Lev dan nakon eliminacije.

Predsednik Fudbalskog saveza Nemačke Volfgang Nirsbah rekao je da su selektor i ekipa odradili dobar posao na EURO 2012.

"Put koji je pred ovom ekipom je dugačak, ali je evidentno da se radi o mladim i talentovanim igračima", istakao je prvi čovek nemačkog fudbala.

Lev je pre četiri godine na EP sa Nemačkom doživeo poraz u finalu od Španije, a od istog rivala "panceri" su izgubili 2010. u polufinalu Svetskog prvenstva.

"Promovisali smo nekoliko sjajnih mladih igrača kao što su Marko Rojs i Mario Gece. Neće biti 'čistke'. Znam da su svi razočarani, ali moramo sada da postavimo nove ciljeve", zaključio je Lev.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: