Nazad

Viljaš Boaš preuzima Totenhem

Izvor: Mondo - Svetski sport - Petak 29.06.2012 - 14:46

Portugalac će u ponedeljak biti predstavljen kao Rednapov naslednik. Želi da Liverpulu "otme" Sigurdsnona.

Andre Viljaš Boaš od ponedeljka će biti novi menadžer Totenhema. Izvori specijalizovanog fudbalskog portala "Goal.com" tvrde da je portugalski stručnjak prihvatio uslove koje su mu ponudili na Vajt Hart Lejnu.

Bivši strateg Porta i Čelsija je bio druga opcija "pevcima" za naslednika Harija Rednapa, iza selektora Francuske Lorana Blana. Međutim, Portugalac je oduševio predsednika Danijela Levija svojom vizijom.

Ne samo da su se dogovorili o trogodišnjoj saradnji već je Viljaš Boaš počeo da radi poslove vezane za prelazni rok. Namera mu je da prvo dovede Islanđanina Gilfija Sigurdsona, odnosno da ga "ukrade" Liverpulu.

Naime, Sigurdson je igrač Hofenhajma, koji je proletos zablistao u Premijer ligi na pozajmici u Svonsiju. Upravo zbog toga je menadžer Brendan Rodžers, koji je nedavno prešao iz Svonsija na Enfild, želeo da ga dovede među "crvene".

Međutim, izgleda da je londonski klub konkretniji, jer je Hofenhajmu već ponudio osam miliona funti (skoro deset miliona evra) za 22-godišnjeg ofanzivnog vezistu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: