Nazad

AEL se pojačava, crno - beli samouvereni

Izvor: Sportske - Svetski sport - Ponedeljak 30.07.2012 - 10:44

AEL bi za revanšu u Humskoj mogao da računa na novog napadača. U pitanju je bivši igrač Portoa i Fulama, Portugalac Orlando Sa. U Partizanu mirni pred put na Kipar, veruju da će se oni pitati u ovom dvomeču.

  U Partizanu samouverenosti ne manjka, poštuju rivala, ali veruju u svoje kvalitete. Priželjkuju gol u Larnaki, smatraju da, ukoliko ne izgube u prvom meču, Kiprani u Humskoj nemaju šta da traže.

"Agresivnost i koncentracija, pre svega, ukoliko budemo sproveli zamisli u delo, AEL se ne pita mnogo",
 rekao je "Sportu" Nemanja Tomić.

Saša Marković koji je izborio mesto u timu tipuje 1:1 ili pobedu od 2:1, bitno je zatresti mrežu domaćih u sredu.

"Sa takvim rezultatom, nemaju šta da traže u revanšu", poručio je mladi vezista kome je svanulo sa dolaskom Vermezovića.

Vladimir Volkov ponavlja da je Partizan favorit, ali i dodaje da papir ne znači puno, ako ne dobije potvrdu na terenu.

Vermezović zna tim, neće menjati ništa u odnosu na revanš duel sa Maltežanima.

Sa Kipra stižu vesti da AEL nastavlja da se pojačavao. Orlando Sa, koji je jednom igrao i za Portugal, bi u naredna 24 časa mogao da postane član kiparskog šampiona, ali neće igrati u prvom meču. Za revanš bi mogao da bude spreman.

Radi se o napadaču koji je prošle sezone odigrao sedam mečeva za Fulam, protiv Noriča je i dao gol. Ima 24 godine, nastupao je za Bragu, zatim ga je kao veoma talentovanog kupio Porto, ali nije se nametnuo među "Zmajevima".

Na ostrvu kažu da bi bio ogromno pojačanje u napadu, ali pitanje je koliko može s obzirom da nije prošao pripreme sa ekipom.

Karte u Larnaki se dobro prodaju, oko 7000 navijača AEL - a biće na stadionu, ostatak je namenjen za ljubitelje fudbala iz grada u kome se igra, a kiparski mediji ne sumnjaju da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: