Nazad

Aktuelni šampion Rolan Garosa se zaposlio u supermarketu

Izvor: B92, OK Radio - Svetski sport - Nedelja 26.04.2020 - 13:44

Aktuelni šampion Rolan Garosa u dublu vreme tokom suspenzije sezone provodi – radeći u supermarketu.

Kevin Kravic, 28-nemački dubl specijalista FOTO: Bild images
Kevin Kravic, 28-nemački dubl specijalista, prošle sezone osvojio je prvi Grend slem u karijeri.
 
Pre godinu dana on i Andreas Mis su pobedili Žeremija Šardija i Fabrisa Martana sa 2-0 u setovima i osvojili ukupno 590.000 evra.
 
"Radim u supermarketu za 450 evra već nekoliko neddelja. Još sam ranije planirao da se bavim 'normalnim' poslom neko vreme. Koronavirus mi je dao priliku da to i ostvarim. Neke moje kolege ustaju u pet ujutru i u prodavnici su do pola šest kako bi napunili police. Na ovaj način učim da imam više empatije", rekao je Kravic u intervjuu za "Der Špigel".
 
Dvadesetosmogodišnjak je prošle sezone osvojio još dve titule u paru sa Misom, zauzimao je sedmu, a trenutno je na 13. poziciji na planeti.
 
"Tokom života sam imao taj luksuz da svoj hobi pretvorim u posao", kaže teniser koji je prošle sezone osvojio i četiri čelendžera i osvojio ukupno preko 600.000 dolara.
 
"Treniram tri ili četiri puta nedeljno. Kupio sam rolere, pa se u njima krećem", otkriva momak iz Minhena koji koristi specijalnu dozvolu države kako bi mogao da trenira.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: