Nazad

Ana i Novak u Madridu

Izvor: Tanjug - Svetski sport - Utorak 08.05.2012 - 11:41

Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan na startu turnira, a njegov rival u drugom kolu je Španac Danijel Gimeno-Traver, koji je danas savladao Rumuna Viktora Haneskua sa 7:6 (7:3), 4:6, 6:3. Meč je na programu posle 18.45 sati. Gimeno-Traver za

Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan na startu turnira, a njegov rival u drugom kolu je Španac Danijel Gimeno-Traver, koji je danas savladao Rumuna Viktora Haneskua sa 7:6 (7:3), 4:6, 6:3. Meč je na programu posle 18.45 sati.

Gimeno-Traver zauzima 137. mesto na ATP listi i sa svetskim brojem jedan do sada se sastajao dva puta. Skor je nerešen 1:1, nakon što je Španac bio bolji davne 2006. godine u Barseloni, da bi mu se Đoković revanširao 2010. na Australijan Openu. Ukoliko očekivano prođe prvu prepreku u odbrani titule, Đokovićevi potencijalni protivnici u trećem kolu su Švajcarac Stanislas Vavrinka, Belgijanac Olivije Rohus, Austrijanac Jirgen Melcer i Španac Felisijano Lopes.

Ana Ivanović se posle sigurne startne pobede nad Francuskinjom Matildom Johanson (2:0), danas posle 14.30 sati sastaje sa Ruskinjom Nađom Petrovom, trenutno 31. na WTA listi. Poznaju se veoma dobro i do sada su odigrale 12 mečeva, a Srpkinja je uspešnija i vodi sa 7:5.

Ukoliko savlada Petrovu, Ivanovićeva će u osmini finala igrati sa pobednicom meča između prve teniserke sveta, Beloruskinje Viktorije Azarenke, i Čehinje Andree Hlavačkove.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: