Nazad

AO (treći dan): Invazija Srba

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 15.01.2013 - 17:19

Na Australijan Openu, u sredu, svi srpski teniseri, njih osmoro, pojaviće se na terenima Melburn parka.

Novak Đoković

Branilac titule Novak Đoković igraće meč drugog kola protiv Amerikanca Rajana Herisona, 62. tenisera sveta. Meč je poslednji na programu na Rod Lejver Areni i neće početi pre 10.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ana Ivanović će u drugom kolu igrati protiv 118. teniserke sveta Jung Jan Čan sa Tajvana. Meč je četvrti na programu Margaret Kort Arene, i taj duel biće odigran takođe u jutarnjim časovima po srednjeevropskom vremenu, ne pre 7.30 sati.

Treći meč na terenu broj dva, oko pet časova, igraće Jelena Janković i Portugalka Marija Žoao
Keler, 129. teniserka sveta.

Odmah posle tog meča, na istom terenu sastaće se Janko Tipsarević i 44. teniser sveta, Slovak Lukaš Lacko.

Vesna Dolonc će meč drugog kola igrati protiv 11. nosioca Francuskinje Marion Bartoli, igrati na terenu broj tri, i taj duel trebalo bi da startuje posle četiri časa po srednjeevropskom vremenu.

Srbi će u sredu igrati i u dublu.

Nenad Zimonjić će u paru sa Šveđaninom Robertom Lindštedom igrati protiv francuskog dubla Majkl Ljodra-Nikolas Mau. Taj meč je drugi na programu terena broj pet, što znači da bi mogao da startuje već oko 2.30 časova.

Na istom terenu, u poslednjem duelu dana igraće Viktor Troicki i Čeh Lukaš Rosol protiv italijanskog dubla Flavio Ćipola-Andreas Sepi. Taj meč neće početi pre 5.30 časova.

Prvi meč na terenu broj 10 igraće i srpsko-rumunski dubl Bojana Jovanovski i Melinda Cink. Njihove protivnice u prvom kolu ženskog dubla biće Rumunka Simona Halep i Holanđanka Aranča Rus. Taj duel startuje u jedan po ponoći.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: