Nazad

Aršavin javlja: Kapelo je selektor Rusije!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Subota 14.07.2012 - 20:17

Kapiten "baćuški" na svom zvaničnom sajtu objavio da je Italijan nasledio Dika Advokata.

Ni Pep Gvardiola, ni Hari Rednap, ni Marčelo Lipi, već Fabio Kapelo!

Bivši trener Milana, Rome, Juventusa, Real Madrida i engleske reprezentacije dogovorio je u Moskvi uslove saradnje sa Fudbalskim savezom Rusije i uskoro će biti i zvanično promovisan u naslednika Dika Advokata.

Utanačio je sve detalje sa svojim poslodavcima, pa je već postalo jasno da će mu svi pomoćnii biti Rusi. Igor Šalimov (bivši igrač Intera) i Dmitrij Aleničev (bivši igrač Rome) najveći su favoriti da zauzmu mesta do njega na klupi.

Zanimljivo je da je kapiten ruske reprezentacije - Andrej Aršavin, među prvima objavio vest o postavljanju novog selektora:

"Fabio Kapelo je postao novi selektor ruskog nacionalnog tima. Želimo mu sreću u radu", objavljeno je na zvaničnom sajtu fudbalera Zenita.

I zvaničnici tamošnjeg saveza potvrdili su tu informaciju, pa je i definitivno postalo jasno da će bivši selektor Engleske pokušati da odvede Ruse na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Kapelo je spreman da radi savesno i da živi ovde u Rusiji. Nije imao nikakve neuobičajene zahteve. Prijalo mu je naše interesovanje za njegove usluge", rekao je Nikita Simonjan, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Rusije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: