Nazad

ATP: Bez suspenzije za Nalbandijana

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 26.06.2012 - 12:52

Argentinac neće biti dodatno kažnjen posle incidenta koji je u naletu besa napravio na turniru u Kvinsu, odlučilo Udruženje teniskih profesionalaca.

David Nalbandijan pretrpeo je poraz od Janka Tipsarevića na startu Vimbldona, ali uprkos ranoj eliminaciji može reći da mu je to bio srećan dan.

Naime, on je od ATP dobio zvaničnu potvrdu da je to udruženje odustalo od strožijih kazni, odnosno suspenzije nakon što je na turniru u Kvinsu povredio linijskog sudiju u naletu besa.

Argentinac je na finalnom duelu protiv Marina Čilića u afektu besno udario reketom u drveni stalak u kojem je bila smeštena stolica na kojoj je sedeo sudija, i tom prilikom mu naneo lakše povrede.

On je zbog toga automatski diskvalifikovan sa turnira, ostao je bez 150 ATP bodova, a određena mu je i novčana kazna od 70.000 dolara. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: