Nazad

Auuuuu, Jelena...

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 12.07.2012 - 13:10

Srpska teniserka doživela još jedan u nizu poraza na startu turnira. Ovoga puta "spotakla" se u Stenfordu.

Jelena Janković sa velikim ambicijama najavljivala je nastup na turniru u Stenfordu. Saradnja sa novim-starim trenerom bila je motiv više da, posle višemesečne krize, konačno odigra na visokom nivou.

Ipak, Jelena je zaustavljena odmah na početku. U drugom kolu bolja od nje bila je Koko Vandevege rezultatom 6:4, 6:2.

Imala je Jelena brojne šanse na meču, ali ih nije iskoristila o čemu svedoči i podatak da je iskoristila, recimo, samo dve od osam brejk lopti.

Jankovićeva je u Stenfordu bila imenovana za četvrtog nosioca, a interesantno je da je Vandevege, trenutno 120. na svetu, u glavni žreb turnira upala kao "laki luzer", umesto Bojane Jovanovski, koja je odustala zbog povrede.

Jelena je tako nastavila nisku neuspeha u 2012, budući da je na ukupno 13 turnira ove sezone završila takmičenje u prvom ili drugom kolu.

Vandevege će u narednom kolu igrati protiv bolje iz duela Ursula Radvanska (Poljska) - Marina Eraković (Novi Zeland), a Jelenu očekuje put kući u San Dijego, gde će nastaviti rad sa trenerom Dijegom Ajalom, kako bi do početka Olimpijskih igara u Londonu, konačno uvela izvesne promene u svoju igru.

Turnir u Stenfordu igra se za ukupni nagradni fond od 640.000 dolara. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: