Nazad

Bajernova "petarda" za titulu, Ajntraht umalo bez Evrope!

Izvor: B92, OK Radio - Svetski sport - Subota 18.05.2019 - 18:22

Fudbaleri Bajern Minhena odbranili su titulu šampiona nemačke Bundeslige!

Bajern je došao do 29. titule u nemačkom prvenstvu FOTO: AP
Bajern je došao do 29. titule u nemačkom prvenstvu pobedom nad Ajntrahtom iz Frankfurta sa čak 5:1, dok je bez iste ostala Borusija Dortmund.
 
Dortmund je savladao imenjaka iz Menhengladbaha sa 2:0 na gostovanju golovima Sanča i Rojsa, ali im to nije bilo dovoljno da prestignu Bajern na tabeli.
 
"Milionerima" je bila potrebna pobeda uz poraz Bajerna, a nadu su imali u 50. minutu.
 
Tada je rezervista Ale izjednačio na 1:1 i anulirao gol Kingslija Komana iz 4. minuta, ali je se Ajntrahtu desio novi kolaps samo pet minuta kasnije.
 
David Alaba su postigli po gol i odveli Bavarce na 3:1, a na konačnih 4:1 povisila je legenda kluba Frank Riberi, čovek koji se ove sezone oprašta od kluba u kojem je proveo 12 sezona, dok je na konačnih 5:1 postavila još jedna legenda kluba – Arjen Roben.
 
Ajntraht je odigrao jedan izuzetno loš meč i mogao je da primi još nekoliko golova, ali najzahvalniji tome što nisu moraju biti golmanu Kevinu Trapu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: