Nazad

BAKU: Bojana pobedila

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 24.07.2012 - 19:58

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo turnira u Bakuu. Ona je u prestonici Azerbejdžana pobedila Ukrajinku Lesiju Curenko rezultatom 6:3, 2:6, 6:3.

  Za prolazak u četvrfinale Jovanovski će u sredu igrati protiv Ruskinje Valerije Solovjeve, koja je u glavni žreb ušla kroz kvalifikacije.

U meču sa više preokreta, obe teniserke su imale dosta problema sa servisima, pa je u 26 gemova viđeno čak 13 brejkova, od čega je Jovanovski napravla sedam. U drugom setu srpska teniserka je na startu napravila dva brejka, ali potom dva puta gubila svoje servise i dozvolila protivnici da se vrati.

Jovanovski je ipak uspela da potvrdi ulogu favorita, jer je Curenko u trećem setu u pet servis gemova samo jednom uspela da izbegne brejk. Meč drugog kola sutra će igrati i Aleksandra Krunić protiv Laure Pous Tio iz Španije

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: