Nazad

Baloteliju u La Masiji 2006. poručili: Šteta što nisi Španac!?

Izvor: Mozzarsport - Svetski sport - Ponedeljak 02.07.2012 - 14:49

Napadač Italije sa 16 godina bio u čuvenom trening kampu Barselone, ali i pored impresivnog učinka nije došlo do potpisivanja ugovora

Dnevni španski sportski list El Mundo Deportivo najavio je da će bukvalno ceo tim iz čuvene La Masije igrati u velikom finalu Evropskog prvenstva. Oni su pored već poznatih asova Barsine škole (Pike, Ćavi, Inijesta, Buskets, Alonso, Fabregas), u idealan tim uvrstili i povratnika Đordija Albu, zatim Brazilca Tijaga Motu, a na veliko iznenađenje i Marija Balotelija.

 

 Naime, as Mančester Sitija je 2006. godine bio na probi u La Masiji, ali i pored briljantnog učinka nije postao član Barsine fabrike talenata.

 

Balotelijev brat iz hraniteljske porodice pojasnio je detalje vezane za pomenuti događaj.

"Posle impresivnog nastupa u Seriji C za Lumcane porodica je u junu 2006. godine zakazala probu u Barseloni. Mislili smo da je dobro da Mario ima iskustvo u inostranstvu. On je tamo bio spektakularan, bolji nego ikada kad sam ga gledao. Nikada nam nisu objasnili razloge zbog kojih nisu potpisali ugovor, već su samo prozborili da je šteta što nije Španac", rekao je Balotelijev brat.

 

 Ipak iz redova španskog velikana poručili su da su imali veliku želju da angažuju Balotelija, ali nisu želeli da sklope ugovor sa njegovim agentom.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: