Nazad

Bane Ivanović kao kvoterbek!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 17.07.2012 - 17:36

Prvotimci Čelzija, među njima i naš reprezentativac, u Sijetlu igrali američki fudbal sa Sijetl Sihoksima.

Malo rada, malo zabave. Tako izgleda američka turneja evropskog klupskog prvaka Čelzija. Izabranici trenera Di Matea stacionirani su u Sijetlu, a uoči prve kontrolne utkamice protiv domaćeg Sijetl Sandersa, Bane Ivanović i drugovi oprobali su se u novim ulogama.



Treningu engleskog tima pridružili su se igrači Sijetl Sihoksa, člana američke NFL. Brzo su razmenjeni dresovi, Ivanović i Lampard prekomandovani su na pozicije kvoterbeka, odnosno krilnog hvatača, golman Peter Čeh se pokazao kao odličan šuter.

 Sijuksi su s druge strane pikali loptu, driblali, najviše je uživao KJ Rajt, 22-godišnji lajnbeker Sijetl Sihoksima, inače veliki obožavalac Čelzija. Priznao je da su Evropljani dobro pripremljeni i da bi se odlično snašli igrajući američki fudbal. Posebno je Rajt bio srećan jer je upoznao Ivanovića i Lamparda.Čelzi će u SAD odigrati četiri kontrolne utkamice, prvu protiv Sijetl Sandersa, pa protiv Pari Sen Žermena, odnosno MLS Ol Stara i na kraju protiv Milana. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: