Nazad

Barsa daje Lorbeku 3 miliona evra!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 08.07.2012 - 14:15

Uprava španskog prvaka odrešila kesu, slovenčakom internacionalcu ponuđen "najteži" ugovor u istoriji kluba.

Barselona nudi krilnom centru Erazemu Lorbeku (28, 2,10) rekordnih 3 miliona evra po sezoni za ostanak u katalonskom klubu! O tome koliko su voljni da nastave saradnju sa Lorbekom govori i podatak da je uprava košarkašu ostavila mogućnost da diktira uslove novog ugovora.

Prihvati li opciju koju mu nudi Barselona Lorbek bi postao najplaćeniji igrač košarkaške sekcije ovog giganta, nadmašio bi ugovor koji sa istim klubom ima Huan Karlos Navaro (2,5 miliona evra), ali i španske lige u celini, Rudi Ferandez se nedavno obavezao na vernost Real Madridu za 2,7 miliona evra po sezoni.

Krilni centar još nije odgovorio na ponudu Barse, navodno razmišlja o nastavku karijere u NBA, prva na Slovenca polaže Indijana, a zainteresovan je i San Antonio. U krug interesenata uključio se i ruski CSKA, odnosno trener Etore Mesina koji bi ponovo voleo da sarađuje sa Lorbekom.

Lorbek je u Barselonu stigao 2009. godine iz moskovskog CSKA, pre toga je igrao za italijanske Lotomatiku i Beneton, Bolonju i Fortitudo. Jednu sezonu je proveo u španskoj Unikahi. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: