Nazad

Barsa odbila Milan za Sančeza

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 24.07.2012 - 19:59

Aleksis Sančez bio je prva i neuspešna misija Milana posle kontroverzne odluke da proda i Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silvu.

  "Dosta je prodaje, sad idemo u kupovinu", uzviknuo je trener Milana Masimilijano Alegri, kada se susreo sa sahranjivanjem kluba od strane najekstremnijih navijača, a sve posle odluke da budu prodati i Tijago Silva i Zlatan Ibrahimović.

Kada je ostao bez dvojice najboljih, ali i bez "matoraca" Klarensa Sedorfa, Marka van Bomela, Filipa Inzagija, Alesandra Neste, Đenara Gatuza, itd. Milan je krenuo u poteru za novim igračima. Prvi pokušaj zavšen je neuspešno.

Goal.com objavio je da je Barselona odbila ponudu Milana za Aleksisa Sančeza.

Rosoneri su ponudili Barsi da uzmu Sančeza na jednogodišnju pozajmicu i potom ga otkupe, što je bio slučaj i kada je Milan uzimao Ibrahimovića od Barselone pre dve godine, ali su Katalonci odbacili takvu mogućnost.

Iz Barselone su poručili da je Sančez neizostavan deo ekipe i da nije na prodaju. 

Čileanac je prošlog leta došao na Kamp Nou iz Udinezea i u prvoj sezoni postigao 12 golova na 25 utakmica u La Ligi. 

Dok traži zamenu za Ibrahimovića, što uopšte neće biti lako uraditi, Milan je navodno spreman da proda i Robinja, koji od dolaska iz Mančester sitija nije dostigao očekivane standarde u igri, a košta klub prilično mnogo. Navodi se da bi ponuda od svega devet miliona evra bila zadovoljavajuća za Silvija Berluskonija.

Zainteresovani su navodno Santos i Malaga.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: