Nazad

Barselona i Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona

Izvor: Tanjug, OK Radio - Svetski sport - Nedelja 09.08.2020 - 12:27

Barselona i Bajern poslednji su učesnici četvrtfinala Lige šampiona, pošto su u mečevima osmine finala bili bolji od Napolija, odnosno Čelsija.

Barsa opravdala ulogu favorita FOTO: AP
Barselona je na svom terenu savladala Napoli sa 3:1 i tako je, posle nerešenog rezultata 1:1 u prvom susretu, opravdala ulogu favorita.
 
Bajern je posao protiv Čelsija završio već u prvoj utakmici, kada je Londonu pobedio sa 3:0, a sinoć je u Minhenu slavio sa 4:1.
 
U četvrtinale su se prethodno plasirali Mančester Siti, Lion, Atalanta, Pari Sen Žermen, Lajpcig i Atletiko Madrid.
 
Prvi put u istoriji završnica Lige šampiona biće odigrana turnirski. Svi mečevi će se igrati u Lisabonu, na neutralnom terenu za sve timove, a u četvrtinalu i polufinalu biće igran samo jedan meč, bez revanša.
 
Parovi četvrtfinala su: Atalanta - PSŽ (12. avgusta), Lajpcig - Atletiko Madrid (13. avgusta), Barselona - Bajern (14. avgusta) i Mančester siti - Lion (15. avgusta).

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: