Nazad

Barselona protiv Čelsija na sve ili ništa

Izvor: Tanjug - Svetski sport - Utorak 24.04.2012 - 12:42

Fudbaleri Barselone dočekuju londonski Čelsi u revanšu polufinala Lige šampiona sa namerom da sačuvaju evropski tron

Izabranicima Pepa Gvardiole to će biti težak zadatak, ne samo zbog pobede Čelsija od 1:0 u prvom meču, već i zbog činjenice da "plavci" umeju sa Barselonom.



Evropska kruna je, koliko god to čudno zvučalo, jedino što je Barsi i Gvardioli preostalo ove sezone i katalonski tim učiniće sve da pokaže da je dominacija Reala samo "trenutni incident", ne i tendencija za budućnost. "Ova utakmica biće najveći test za nas. Verujem da će se momci podići posle poraza od Reala. Ono što se desi sutra protiv Čelsija obeležiće celu sezonu. Nemamo mnogo vremena da se spremimo, ali i ranije smo izlazili na kraj sa sličnim situacijama", rekao je Gvardiola.



Barselona je do sada na svom terenu igrala pet puta protiv Čelsija, ostvarivši dve pobede i tri remija.



Londonski "plavci" su u poslednjoj prvenstvenoj utakmici odigrali bez golova u gradskom derbiju protiv Arsenala. "U prvoj utakmici sa Barselonom taktički smo odigrali gotovo perfektno, ali to neće ništa značiti ako ne ponovimo takvu partiju u revanšu. Sutra ćemo morati mnogo da radimo na terenu i važno je da budemo skoncentrisani. Barsa je najbolja na svetu, ne smete ni na sekund da popustite. Važno je da verujemo u dobar rezultat", kazao je vezista Čelsija Frenk Lampard.



Revanš utakmica polufinala Lige šampiona Barselona - Čelsi igra se od 20.45 na stadionu Nou Kamp.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: