Nazad

Bekam dobio 12 ponuda

Izvor: B92 - Svetski sport - Četvrtak 10.01.2013 - 15:20

Engleski veteran Dejvid Bekam mogao bi da se vratio u evropski fudbal, a navodno je dobio čak 12 ponuda o kojima će da odluči naredne nedelje.

Bekam dobio 12 ponuda

Bekam je proteklih pet godina igrao za Los Anđeles Galaksi, ali je u dva navrata igrao na pozajmici u Milanu, kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji Engleske.

Beksu su navodno u januaru stigle ponude iz raznih delova sveta, Evrope, Južne i Severne Amerike, Južnoafričke Republike, Rusije, Kine i sa Bliskog istoka.

Agencija Pres Asosijejšn navodi da je najmanja verovatnoća da se Bekam vrati u Premijer ligu, jer ne želi u klub iz donjeg dela tabele (pominjao se KPR), dok teško da može do mesta u ekipama koje se bore za Ligu šampiona.

I dalje je aktivna opcija Pari Sen Žermen, ali nije isključeno da se Bekam preseli u neki bogati arapski klub. Bekam je karijeru počeo u Mančester Junajtedu, da bi 2003. godine prešao u Real Madrid. U MSL je otišao 2007. godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: