Nazad

Berluskoni: Ne mogu da odbijem 46 miliona za Silvu

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Sreda 13.06.2012 - 16:31

Pari Sen Žermen navodno spreman da doplati još 25 evropskih novčanica za Zlatana Ibrahimovića!

Italijanske kolege pišu da je Silvio Berluskoni već u Parizu gde navodno dogovara poslednje detalje transfera Tijaga Silve iz Milana u Pari Sen Žermen. Predsednik i vlasnik Rosonera i ne krije da jednostavno nije mogao zažmuri na cifre koje su mu predstavili prebogati vlasnici Svetaca.

“Naša situacija je loša i ništa nisam mogao da uradim. Ponudili su mi 46 miliona evra”, citira La StampaBerluskonija, koji je 27-godišnjeg defanzivca na San Siro doveo 2009. iz Fluminensea.

Platio ga je 10 miliona evra, tako da mu se mora priznati da je napravio dobar posao.

 

Međutim, sada će biti na novom iskušenju, pošto mediji spekulišu da se PSŽ namerio na još jednog igrača Milana – ni manje ni više nego na Zlatana Ibrahimovića  

 

Katarski čelnici kluba sa Parka prinčeva su navodno spremni da za 30-godišnjeg napadača dodaju još 25 miliona evra što znači da bi na račun Rosonera za tandem asova leglo ukupno 70 miliona evropskih novčanica.

Samom Ibrahimoviću će biti ponuđeno 250.000 evra nedeljno, sasvim dovoljno da se reprezentativac Švedske zamisli.

Rezervna varijanta za Parižane jeste Gonzalo Iguain, ali se njemu ne mrda iz madridskog Reala.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: