Nazad

Bez titule za Jelenu

Izvor: Sportske - Svetski sport - Subota 25.08.2012 - 09:47

Jelena Janković nije uspela da stigne do titule u Dalasu. Italijanka Vinči bolja u 2 seza, a srpska teniserka ipak može da bude zadovoljna turnirom,.

 Jelena Janković je poražena u 2 seta od Roberte Vinči u finalu turnira u Dalasu.

Italijanka je slavila sa 7:5 i 6:3 po setovima i pored činjenice da nije sjajno servirala. Jelena međutim nije uspela da iskoristi lošije servise Vinči pošto je i sama imala problem sa početnim udarcem. Srpkinja je dopustila čak 3 brejka u prvom setu i 2 u drugom, a odservirala je i 5 duplih grešaka.
Roberta Vinči je tako stigla do prvog trofeja u sezoni, ali i 7. u karijeri. Na drugoj strani, naša teniserka će novu šansu za prvi trofej u godini morati da potraži na nekom od narednih turnira.
Jelena ipak može biti zadovoljna turnirom u Dalasu. Posle serije poraza u prvom kolu nanizala je nekoliko pobeda i stigla čak do finala. Trebalo bi da to bude dobro za njeno samopouzdanje pred US Open.
Naša teniserka će u 1. kolu US Opena igrati protiv Katarine Bondarenko. Prošle godine na US Openu je stigla do 3. kola gde je izgubila od Ruskinje Pavličenko.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: