Nazad

Bijelsa: Atletik će patiti zbog Ljorentea i Martinesa

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Nedelja 26.08.2012 - 18:08

Ljorente i Martines do kraja prelaznog roka gotovo sigurno u odlaze iz Bilbaa, a iskusni stručnjak smatra da će se to drastično odraziti na tim iz Baskije

 Trener španskog Atletik Bilbaa Marselo Bijelsa rekao je danas da će njegov klub biti neverovatno oslabljen odlaskom dva najbolja fudbalera, Havija Martinesa i Fernanda Ljorente.

"Ljorente i Martines ne treniraju jer imaju slobodne dane, nisu ni pozivani na trening. Svaki projekat fudbalskog kluba u Španiji, izuzev Real Madrida i Barselone, bi patio ili neverovartno oslabio odlaskom igrača kakvi su Martines i Ljorente", rekao je Bijelsa španskim medijima.
 
Ljorente i Martines su ostavljeni sa strane, pošto će skoro sigurno u ovom prelaznom roku otići iz Atletika.
 
Atletik Bilbao će se u ponedeljak sastati sa Atletikom iz Madrida u španskoj Primeri i to će biti treći uzastopni meč u kojem će baskijski klub nastupiti bez Ljorentea i Martinesa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: