Nazad

Bild: Gvardiola u Bajernu od 2013.

Izvor: Mondo - Svetski sport - Utorak 19.06.2012 - 14:55

Kada narednog leta istekne ugovor iskusnom Jupu Hajnkesu, Bajern će pokušati da angažuje doskorašnjeg trenera Barselone, tvrdi "Bild".

Direktor Bajerna Kristijan Nerlinger razgovarao je sa Gvardiolinim bratom i savetnikom Pereom posle finala španskog Kupa, u kojem je Barsa pobedila Atletik Bilbao.

"Gvardiola je upoznat sa interesovanjem Bajerna. On želi da se godinu dana odmori i napuni baterije, možda čak i da nauči nemački jezik", prenosi "Bild".

Đosep Gvardiola je za četiri godine na klupi Barselone osvojio 13 trofeja - dve Lige šampiona, tri titule prvaka Španije, dva svetska klupska prvenstva, dva Kupa kralja, tri španska i dva evropska Superkupa.

Za usluge mladog stručnjaka bio je živo zainteresovan i Roman Abramovič, međutim, nije uspeo da ga nagovori da odustane od planiranog odmora u trajanju od 12 meseci.

To, naravno, ne znači da će Čelsi sedeti skrštenih ruku narednog proleća, kada bi već trebalo da bude jasno gde će Katalonac nastaviti karijeru. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: