Nazad

Bogatstvo za ulaz u "sveengleski klub"

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 08.07.2012 - 22:37

Jagma za ulaznicama za finalni meč na Vimbldonu. Cene karata više od 20 hiljada funti!

Endi Marej plasmanom u finale inicirao je pomamu za ulaznicima za današnji meč na centralnom terenu Vimbldona. Interesovanje za, najspektakularniji duel u skorijoj istoriji ovog turnira, dostiže vrhunac.


Najviša cena karte za meč Marija i Federera je, prema jednom britanskom sajtu specijalizovanom za prodaju ulaznica za razne događaje, ne samo sportske, dostigla 15 hiljada funti! Nakon što je Mari izborio finale, cena za dragoceni komad papira neprestano raste, pa bi uoči odmeravanja snaga dvojice tenisera mogla koštati i više od 20 hiljada funti (oko 25 hiljada evra)!

Gledaoci koji uspeju doći do ulaznica zaista su privilegovani. Biće u prilici da posmtraju Švajcarca, Rodžera Federera, koji će se boriti za svoj sedmi vimbldonski trofej. Domaćim ljubiteljima tenisa ipak je mnogo važnije što će gledati Endija Mareja, prvog Britanca, nakon 1938. godine, koji se plasirao u finale Vimbldona. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: