Nazad

BOMBA #2: Zenit kupio i Hulka za 50 miliona evra!

Izvor: Mozzartsport - Svetski sport - Ponedeljak 03.09.2012 - 19:32

Ruski šampion u roku od par sati potrošio 90 miliona evra na dolaske brazilskog napadača Porta i veziste Aksela Vicela iz Benfike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zenit dovodi još jedno mega pojačanje! Prema pisanju uglednohg portugalskog sportskog dnevnika "A Bola", ruski šampion je postigao dogovor sa o kupovini brazilskog napadača Hulka. Spekuliše se da je vrednost transfera čak 50 miliona evra! Podsetimo, pre par sati su procurele informacije da je Zenit dogovorio sa Benfikom transfer belgijskog veziste Aksela Vicela vredan 40 miliona evra.

Kako "A Bola" prenosi višenedeljni pregovori Zenita i Porta su uspešno okončani. Zenit je mudro sačekao da se u većem delu Evrope završi prelazni rok (u Rusiji traje do 6. septembra) i da onda sam bez ikakve konkurencije napadne Porto i angažuje Hulka. Portugalcima je u ovom slučaju izbijen iz ruku adut konkurnetnih ponuda, jer osim Zenita trenutno nijedan klub nema mogućnosti da dovede brazilskog napadača, pa nisu mogli da ucenjuju Ruse i pravdaju se "boljim ponudama ostalih klubova“.

Podsetimo, pre par nedelja, Porto je odbio ponudu Zenita tešku 40 miliona za Brazilca tražeći čak 20 miliona više. Sada postoje nezvanične informacije da je ruski šampion podigao ponudu na 50 miliona i da Portugalci nisu mogli da i to odbiju. Dogovor sa Hulkom je sklopljen u Sao Paulu gde se on nalazi na pripremama sa reprezentacijpom Brazil.

Istovremeno iz Belgije stižu informacije da je Aksel Vicel propustio trening nacionalnog tima jer sa Zenitom dogovara i poslednje detalje transfera.

Zvuči neverovatno, ali klub u vlasništvu Gasproma je u roku od samo par sati izgleda potrošio 90 miliona evra na dvojicu fudbalera... Podsetimo, Zenit igra u Ligi šampiona u grupi sa Milanom, Anderlehtom i Malagom. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: