Nazad

Brajant završava karijeru u Barsi!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 22.07.2012 - 18:55

Drim tim stigao u Barselonu gde će odigrati dva kontrolna meča, protiv Španije i Argentine, pred nastup na OI.

  Za sladokusce! Američki košarkaši igraće u nedelju u Barseloni prijateljski meč protiv Argentine, a u utorak će odmeriti snage sa Špancima, ovo će biti poslednje provere za SAD uoči starta Olimpijskih igara na kojima brane zlato osvojeno pre četiri godine u Pekingu.

Kobi Brajant priznao je u razgovoru sa španskim novinarima da nestrpljenje u timu raste kako se takmičenje u Londonu približava.

"Imamo veliku želju, spremni smo da se borimo. Na Olimpijskim igrama će igrati odlični timovi", kaže Brajant.

Na pitanje da li bi bio neuspeh da Amerika ne osvoji Igre iskusni as je odgovorio:

"Znamo da će biti teško, zato i ovako mnogo radimo u pripremnom periodu. Svesni smo koliko je konkurencija ozbiljna pa smatram da neće biti neuspeh ako ne odbranimo zlato". 

U predstojećim utkamicama protiv domaće i selekcije Argentine NBA zvezda očekuje mnogo.

"Biće to odlične provere jer su Španija i Argentina kvalitetne ekipe sa sjajnim pojedincima. Nadam se da će publika uživati. Neće biti iznenađenje ako izgubimo od Španije, to je fantasičan tim, vrlo su talentovani i imaju sjajnu hemiju. Mogu da pobede bilo koga. Bilo bi super igrati finale Olimpijskih igara sa njima, to bio bio vrhunski meč",ocenio je Brajant.

Španske novinare je zanimalo kako će Kobi igrati protiv Pau Gasola, saigrača iz Lejkersa.

"Pau mi je kao brat, ali jedan mora da pobedi. Kao stariji brat, ne mogu mlađem da dozvolim da bude bolji" našalio se Brajant koji ističe da je ponosan što će Gasol nositi špansku zastavu na otvaranju Igara.

"To je sjajno, zaslužio je jer mnogo voli svoju zemlju". 

Brajant je priznao da mu se dopada katalonska prestonica, nije mu strana ni ideja da u dogledno vreme obuče dres prvaka Španije.

"Dajte mi tri godine i igraću u Barseloni. Volim Španiju, zaista bih mogao ovde da završim karijeru. Grad je super, ima odlične plaže a ovde se igra i odličan fudbal",rekao je Brajant.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: