Nazad

Brkić u Udinezeu

Izvor: Mondo - Svetski sport - Ponedeljak 23.07.2012 - 14:21

Srpski reprezentativac vratio se u klubu iz Udina sa pozajmice iz Sijene sa željom da izbori mesto standardnog čuvara mreže.

  Željko Brkić naredne sezone u Seriji A igraće u Udinezeu. On se vratio u klub posle jednogodišnje pozajmice Sijeni. odlaskom Samira Hajdinovića, dosadašnjeg čuvara mreže Udinezea u Inter, otvorila mu se mogućnost da stane među stative crno-belih iz Udina.

Srpski reprezentativac istakao je da jedva čeka da se oproba u novom klubu, u koji je stigao 2011. iz Vojvodine, ali je odmah prosleđen na pozajmicu.

"Hajdanović mi je mnogo toga lepog ispričao o klubu i uverio sam se da je zaista tako. Klub je veoma dobro organizovan i sve odlično funkcioniše", rekao je Brkić za "Gazeta delo sport".

On ističe da jedva čeka da upozna svog novog saigrača, Antonija Di Natalea, najboljeg strelca Kalča.

"Di Natale je vrhunski napadač. Jedva čekam da ga sretnem, jer je reč o zaista vrhunskom fudbaleru. Mnogo puta sam gledao na malom ekranu i radujem se što ćemo biti saigrači", istakao je Brkić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: