Nazad

Čekajući kiks Juventusa

Izvor: Sportske - Svetski sport - Nedelja 22.04.2012 - 10:52

Borba za titulu nastavlja se u italijanskoj Seriji A. Juventus ima bod prednosti u odnosu na drugoplasirani Milan a trener

Milanu nije ostalo puno opcija kada je borba za trofej u pitanju. Računica je jasna. Sve pobede do kraja šampionata su obaveza a titula bi mogla da se nađe na San Siru samo ako Juventus ispusti bodove na nekom od predstojećih mečeva.

Masimilijano Alegri svestan je trenutne situacije pa shodno tome poziva igrače da daju svoj maksimum i dobiju sve utakmice do kraja prvenstva kako ne bi žalili ako se Juve negde "oklizne" a oni ne iskoriste to.

"Prioriteti se nisu promenili, cilj nam je osvajanje titule. Milan može i mora da dobije sve mečeve do kraja kako se ne bi kajali ako Juventus napravi kiks a mi ga ne iskoristimo na pravi način" rekao je Alegri.

Milan narednu utakmicu igra na svom terenu. Na San Siro stiže Bolonja a povrede igrača prave najveće probleme Masimilijanu Alegriju pošto tim konstantno ima van stroja po nekoliko igrača.

"Ne možemo da račinamo na Ambrosinija, Pata, Tijaga Silvu i Kevina Princa Boatenga. Ni Kasano neće početi meč sa Bolonjom pošto još uvek nije potpuno spreman za 90 minuta iako vidno napreduje u procesu podizanja forme" zaključio je Alegri.

Konkurenti za titulu ekipe Milana svoj meč igraju u Torinu protiv Rome. To će biti prva prilika za Milan da se vrati u život ukoliko Roma uspe da ostane neporažena na teškom gostovanju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: