Nazad

Čelsi broji do 100 miliona funti

Izvor: Sportal - Svetski sport - Ponedeljak 30.07.2012 - 11:03

 Vlasnik evropskog šampiona Čelsija Roman Abramović poručio je menadžeru Robertu Di Mateu da može da potroši ravno 100 miliona funti na dovođenje pojačanja u ovom prelaznom roku. Klub iz Londona već je iz kase izvadio 66 miliona funti na dovođenje Marka Marina, Oskara, Edena i Torgana Azara, a "plavci" žele još jedno, ili dva velika pojačanja do kraja transfer pijace.

 

- Još uvek tražimo pojačanja na jednom ili dva mesta u timu. Verujemo da ćemo pronaći profil igrača koji su nam potrebni. U narednoj sezoni imamo velike ambicije, i moramo da imamo veoma snažnu ekipu koja će moći da odgovori zadacima - rekao je engleskim medijima izvršni direktor Čelsija Ron Gorli.

 

"Plavci" su ozbiljno rekonstruisali ekipu posle osvajanja FA kupa i Lige šampiona, a ekipa je u letnjem prelaznom roku ostala bez jedne od legendi kluba Didijea Drogbe, koji je prešao u kineski Šangaj.

 

Ekipa sa "Stamford Bridža" u novu sezonu kreće 11. avgusta utakmicom protiv šampiona Mančester sitija u Komjuniti šildu, odnosno Superkupu Engleske

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: