Nazad

Čelsi može da izbaci Barsu

Izvor: B92 - Svetski sport - Ponedeljak 23.04.2012 - 13:36

Fudbaler Reala Chabi Alonso poručio je igračima Čelsija da je Barselona ranjiva i da mogu da je eliminišu u polufinalu Lige šampiona.

“Videlo se i u prvom meču sa Čelsijem, a posle i protiv nas da imaju slabe tačke. Barsa je prethodnih godina igrala odlično i lepo za oko, ali nema sumnje, nije nepobediva. Uostalom, Čelsi ima prednost iz prvog meča. Teško je na “Nou Kampu”, ali sve je moguće”, rekao je Alonso.

Alonso je sa Madriđanima u subotu izborio pobedu od 2:1 nad najvećim rivalom u Barseloni i, praktično, a ‘kraljevski’ klub je tako praktično obezbedio titulu u Primeri.

Španski fudbaler dobro poznaje engleski fudbal, pošto je igrao za Liverpul od 2004. do 2009. godine.

Barselona u utorak dočekuje Čelsi u revanšu polufinala Lige šampiona, a londonski klub ima prednost od 1:0 iz prvog meča. Samo dan kasnije, Real, takođe u polufinalu elitnog takmičenja, minhenski Bajern, koji u Madrid dolazi sa 2:1.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: