Nazad

Četiri ocila ispred hrvatske baze!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 17.06.2012 - 11:22

Majica sa starim srpskim simbolom prikucana je tik pored putića koji vodi ka farmi na kojoj su smešteni Slaven Bilić i njegovi izabranici.

"Nevjerojatna srpska provokacija", naslov je teksta objavljenog u subotu ujutru na hrvatskom sajtu tportal.hr.

Nedaleko od gradića Varka u centralnoj Poljskoj nalazi se privatno gazdinstvo, koje reprezentacija Hrvatske koristi kao bazu za vreme prve faze Evropskog prvenstva.

"Vatrene" čuvaju dve policijske patrole i nekolicina policajaca u civilu, a izveštač "T-Portala" poručuje bezbednjacima da bi mogli "malo rigoroznije pregledavati teren uz cestu i tko im hoda po šumi u blizini kampa naše reprezentacije".

Jer, na drvetu pored putića koji vodi ka hrvatskom kampu, osvanula je bela majica sa četiri ocila i ispod toga inicijalima "K.D."

Da li je moguće da usred poljske "nedođije" ima Srba koji nemaju druga posla pa pokušavaju da isprovociraju Bilića, Modrića, Mandžukića i ekipu? Ili neko od lokalaca zna kako stoje stvari na Balkanu, pa je poželeo malo da se našali?

Ostaće, verovatno, enigma...

Što više razmišljamo o "slučaju majica", sve je jači utisak da je priča dostojna zaključka iz nekada popularne kratke forme u izvođenju glumca Laneta Gutovića.

"Uopšte ne znam zašto sam vam ovo ispričao, ali ko zna, može nekome da zatreba. Važno je da ne škodi. A čim ne škodi, znači da pomaže"! 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: