Nazad

Čoveče, ne preteruj!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Ponedeljak 02.07.2012 - 14:37

Mario Baloteli sada vredi 250 miliona evra! Tako kaže njegov agent.

Mario Baloteli je, nesumnjivo, veliki talenat italijanskog i evropskog fudbala. Pokazao je to u polufinalnom meču Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, kada je Nemačkoj utrpao dva komada, ispostaviće se, dovoljno za finale.

Baloteli nije mogao da spreči debakl Italije u finalu protiv Španije (0:4), ali to ne umanjuje generalni utisak koji je ostavio.

Njegov menadžer, Mino Raiola, otišao je, međutim, predaleko u proceni trenutne vrednosti 21-godišnjeg fudbalera Mančester sitija. On ga ne bi dao nikom ispod 250 miliona evra!!!???

"Uvek sam govorio da će Baloteli postati jedan od najboljih na svetu i on to sada jeste. Koliko vredi? Onoliko koliko kaže tržište. On je igrač koji može da napravi razliku. Na tržištu, mislim, da trenutno nema trenutne cene za njega, ali ako bih ja određivao cenu onda je ona 250 miliona evra. Najbolje je da pitate vlasnika Mančester sitija šeika Mansura koliko vredi Baloteli", izjavio je menadžer italinjanskog fudbalera.

Upitan da li će se Baloteli možda vratiti u italijansko fudbal uskoro, Raiola veruje da se to neće dogoditi u bliskoj budućnosti.

"Ubeđen sam, 200 odsto, da se Mario neće vraćati u Italiju. Bar dok sam mu ja menažer", rekao je Italijan.

Baloteli ima ugovor sa Mančester sitijem do juna 2015. godine. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: