Nazad

David Vilja napušta Barselonu?

Izvor: sportstke - Svetski sport - Subota 09.02.2013 - 09:05

Napadač Barselone David Vilja, jednom nogom je već napustio "Kamp Nou" i potražiće sreću u nekom drugom klubu.

 

David Vilja je na dobrom putu da napusti Barselonu, a kao glavni razlog igračevog nezadovoljstva navodi se premalo prostora koji dobija u timu Barselone.
 
Samo čudo u ovom trenutku može promeniti Viljinu odluku. On je već odlučio da je vreme za rastanak, i samo drastična promena situacije bi ga naterala na razmišljanje.
 
Vilja je već u ovom prelaznom roku želeo da napusti "Blaugranu", međutim u klubu su to odbili. Čelni ljudi kluba nisu hteli da rizikuju eventualan manjak napadača za ključni deo sezone.
 
Kako se spekulisalo Arsenal je bio najbliži dovođenju ovog igrača, ali u Barseloni su im jednostavno rekli da Vilja nije na prodaju.
 
U Barseloni će uskoro morati početi da rotiraju igrače, kako bi sačuvali svežinu tima pred odlučujuće duele u Ligi šampiona i Kupu kralja.
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: