Nazad

Dejan Stanković ponovo u Laciju?

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 11.07.2012 - 14:12

Jedna od sportskih vesti dana u italijanskim medijima ovog utorka je mogući povratak Dejana Stankovića u Lac

Posle osam godina provedenih u Interu, navode pojedini italijanski mediji, postoji mogućnost da se bivši kapiten srpske reprezentacije vrati u Rim i ponovo obuče dres Lacija, za koji je igrao od 1998. do 2004. godine, bio šampion Italije, postigao 33 gola i zabeležio 205 nastupa.

Spekulacije oko toga gde će Stanković otići iz Intera, u kojem je posle osam nezaboravnih sezona precrtan kod novog trenera Andree Stramaćonija, traju već desetak dana, a mediji su ga selili i u Vest Hem i u Olimpijakos. Poslednja vest vezana je za povratak u klub koji ga je 1998. godine platio 16 miliona maraka Crvenoj zvezdi, u kojoj je igrao od 1994. godine i postao njen najmlađi kapiten.

Stanković je krajem prošle sezone ušao u sukob s mladim trenerom Stramaćonijem, koji je preuzeo ekipu od neubedljivog Klaudija Ranijerija i očigledno da ga je to koštalo i mesta u timu za narednu sezonu, a na treninzima intera Dekijevu "peticu" nosi novalija Matijas Silvestre.

S "peticom" na leđima, Stanković je od 2004. godine do danas odigrao 317 utakmica za Inter, učestvovao u pet uzastopnih pohoda na skudeto, kao i Ligu šampiona 2010. godine, a svi su izgledi da će nerazure napustiti posle 41 pogotka od kojih su neki bili zaista spektakularni.

Prvi je informaciju u Stankovićevom povratku u Lacio plasirao portal 4-4-2.com, a ova vest brzo se raširila Italijom.

Biće zanimljivo videti Stankovića u nebesko plavom dresu posle dugo vremena. Na slici se možete podsetiti kako je naš fudbaler izgledao tokom 2000, šampionske godine za Lacijale. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: