Nazad

Đoković: U kojoj sam vremenskoj zoni?!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Sreda 15.08.2012 - 14:31

Srpski teniser priznaje da zbog pretrpanog kalendara često se ujutru zapita gde je.

  Novak Đoković je sjajno započeo severnoameričku turneju odbranom titule na Rodžers kupu. U sredu će startovati i u Sinsinatiju mečom sa Andreasom Sepijem.

Iako je već desetak dana u Severnoj Americi, posle boravka u Londonu na Olimpijskim igrama, priznaje da se zapita gde je.

"Ako nemaš na umu vremenske i geografske odrednice mesta na kome si, dešava se da se probudis i da se zapitaš: 'Ok, u kojoj sam sada vremenskoj zoni?", rekao je srpski teniser.

Australija, Azija, Evropa, Severna Amerika... I tako u krug svake godine.

"Gubljenje pojma o mestu na kome si važi za sve ali iznad svega za visoko rangirane igrače. Znali smo da će Olimpijske igre opteretiti naš raspored još više nego što je bio prošlih godina". 

Đoković je morao brzo da pređe sa olimpijske trave u Vimbldonu na betonske terene u Torontu. 

"Ovo se dešava stalno kad smo u olimpijskoj godini. Svi pravimo raspored oko toga. Ali za sada se osećam dobro", završio je Đoković. 

U Sinsinatiju nastupaju i dvojica finalista na OI u Londonu Endi Marej i Rodžer Federer.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: