Nazad

Đoković započeo POSLEDNJU NEDELJU na čelu ATP liste

Izvor: OK Radio, agencije - Svetski sport - Ponedeljak 06.06.2022 - 12:37

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je danas 373. nedelju na prvom mestu ATP liste. Đoković ima 8.770 bodova što je 110 manje nego na prethodnoj listi, koja je bila objavljena pre dve nedelje.

FOTO: Getty Images
Srpski teniser biće prvi na ATP listi još nedelju dana. Đokoviću će 13. juna biti obrisani bodovi koje je izgubio pošto nije odbranio titulu na Rolan Garosu.
 
Jedan od ciljeva srpskog tenisera je i da dostigne 377 nedelja koliko je na čelu liste provela legendarna nemačka teniserka Štefi Graf.
 
Na drugom mestu nalazi se ruski teniser Danil Medvedev sa 8.160 bodova. Treću poziciju na ATP listi drži Nemac Aleksander Zverev sa 7.795 poena, a aktuelni osvajač Rolan Garosa Španac Rafael Nadal je četvrti sa 7.525, preneo je Tanjug.
 
Potom slede Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Karlos Alkaraz, Andrej Rubljov, Feliks Ože-Alijasim i Mateo Beretini.
 
Miomir Kecmanović je zadržao 31. mesto sa 1.386 bodova, dok je Filip Krajinović napredovao za osam pozicija i sada je 47. igrač sveta sa 1.405 poena. Laslo Đere je na 54. poziciji, dok je Dušan Lajović 69.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: