Nazad

Đuričić bi pre Milano, nego Moskvu

Izvor: B92 - Svetski sport - Četvrtak 03.01.2013 - 10:30

Srpski reprezentativac i član Herenvena Filip Đuričić nalazi se na meti nekoliko evropskih klubova, prenose mediji u Holandiji.

Đuričić bi pre Milano, nego Moskvu

Mladi Srbin ima iza sebe odličnu polusezonu u nacionalnom šampionatu, što je potvrđeno selektiranjem u najboljih 11 jesenjeg dela prvenstva.

Moskovski CSKA je više puta slao ponudu i nudio mu duplo veću platu, ali naš reprezentativacje odbio ponudu, jer želi da sagleda sve mogućnosti. Možda je to sve zbog navodnog interesovanja slavnog Milana, kako prenose mediji u Italiji

"Filip je odbijanjem CSKA dao jasan znak svima. Želi da napravi pravi korak u svojoj karijeri, i ovakve ponude ga ne mogu poremetiti. To ne znaci da ako stigne ponuda od kluba iz njegovih snova, da su mu vrata kluba zatvorena", misteriozan je tehnički direktor kluba Johan Hansma.

"Roso-neri" žele da pozajme bivšeg omladinca Crvene zvezde do leta, pa da onda potpišu trajan ugovor. Klub iz Milana se uzda u činjenicu da je trener ekipe iz Herenvena čuveni Marko van Basten, inače, živa legenda 'crveno-crnih'.

Đuričić ima ugovor do leta 2014. godine sa ekipom Herenvena.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: