Nazad

Džejsi Kerol igra za Crnu Goru

Izvor: Vjesti - Svetski sport - Sreda 25.04.2012 - 15:51

Košarkaš Real Madrida Džejsi Kerol najverovatnije će postati reprezentativac Crne Gore, saznaju podgoričke ’Vijesti’

Džejsi Kerol

Crna Gora ovog leta igra kvalifikacije za EP 2013. u Sloveniji, a u grupi je sa Srbijom, Izraelom, Slovačkom Estonijom i Islandom.

 

Sa Kerolom je već razgovarao novi selektor crnogorske reprezentacije Luka Pavićević, dogovor je u načelu postignut, a ostalo je da se utanače detalji i dogovor formalizuje.

 

On je zimus zatražio pasoš Azerbejdžana, ali od dogovora sa tom reprezentacijom nije bilo ništa.



U reprezentaciji Crne Gore će verovatno zameniti Omara Kuka, jer samo jedan naturalizovani košarkaš ima pravo nastupa. Kuk je igrao na poziciji plejmejkera, a posle Evropskog prvenstva u Litvaniji bilo je jasno da on verovatno više neće biti član crnogorskog nacionalnog tima.



Selektor Pavićević procenio je da je u ovom trenutku Crnoj Gori potrebniji bek šuter, a Kerol je više puta dokazao da je jedan od najboljih u Evropi.
 


Crnogorci će u kvalifikacijama ipak biti oslabljeni pošto će Nikola Peković pauzirati celo leto zbog operacije desnog skočnog zgloba koju će obaviti 15. maja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: