Nazad

EURO:Fudbaler Irske: Kako se igra protiv ovih!?

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 14.06.2012 - 23:20

"Španska reprezentacija je, bez trunke dileme, najbolja ekipa protiv koje sam igrao", izjavio vezista irskog tima Kit Endrjuz

Fudbalsku lekciju očitali su Španci ekipi Republike Irske na terenu stadiona u Gdanjsku. Sitan vez "furije" na terenu, četiri komada u mreži Šaja Givena...Irci se opraštaju od Evropskog prvenstva, posle najtežeg poraza koji su pretrpeli na velikim takmičenjima do sada.

Nije blam izgubiti od boljeg od sebe. Od mnogo boljeg od sebe. Irci su pokušali da se suprostave Špancima srčanom igrom. Ali, to nije dovoljno.

"Ovo je najbolji tim protiv kojeg sam igrao, bez ikakve sumnje. Jurili smo za senkama i nikad im nismo bili ni blizu. Oni su fantastični, ali smo, naravno, razočarani. Probali smo da izvučemo pouke posle lako primljenih golova protiv Hrvatske u prvoj utakmici, ali smo ponovo sami sebi pucali u noge. Opet smo primili neke glupe golove. Nismo ništa naučili. Ali, ruku na srce, Španija je vrhunska ekipa. Jedan trenutak nepažnje i gotov si", opisao je vezni fudbaler Republike Irske Kit Endrjuz dešavanja na terenu u Gdanjsku. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: