Nazad

EURO:Krvava nedelja" za Holandiju

Izvor: Mondo - Svetski sport - Nedelja 17.06.2012 - 14:16

Pukovnici ili pokojnici?

U nedelju od 20.45 saznaćemo da li će sa EURO biti eliminisan jedan od velikih favorita za titulu ili bar finale.

Fudbaleri Holandije, vicešampioni sveta, od 20.45 igraće protiv Portugala i čekati vesti sa duela Nemačka - Danska. U takvu situaciju "uvalili" su se porazima od Danaca (0:1) i Nemaca (1:2) u prva dva kola Grupe B, odnosno "grupe smrti" na EURO 2012.

Računica je jasna - da bi "oranje" otišlo u četvrtfinale, potrebno je da pobedi Portugal sa najmanje dva gola razlike i da u isto vreme Nemačka nadigra Dansku, bilo kojim rezultatom. Svaki drugačiji ishod, posvađanu četu Berta vam Marvijka vraća kući.

Kako će Holanđani, posle dva poraza i otvorenih priznanja da u ekipi postoje razmirice, nezadovoljstva i loši odnosi, uspeti da se pregrupišu i dobiju Portugal sa najmanje dva razlike? Legendarni Klarens Sedorf zna kako. On kaže da Van Marvijk od starta mora da ubaci Rafaela van der Varta i Kalida Bularuža.

TABELA: Nemačka 6, Portugal 3, Danska 3, Holandija 0. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: