Nazad

EURO:To je ta Španija. Svaka čast, Irci!

Izvor: Mondo - Svetski sport - Četvrtak 14.06.2012 - 23:22

Očekivano! Španija ubedljivo pobedila Irsku 4:0, i u poslednjem kolu Grupe C dovoljan joj i remi za četvrtfinale. "Momci u zelenom" održali javni čas navijanja u Gdanjsku.

Egzibicija u Gdanjsku!

Irci su se borili, Španci dominirali, stvarali šanse i teško davali golove. Dok mašinerija nije potpuno proradila...

Ako kažemo da "crvena furija" nije bila rezultatski ubedljiva, koliko igrom u drugom meču 2. kola Grupe C, onda to dovoljno govori o odnosu snaga dva protivnika. A, možda ovaj podatak sve objašnjava - Ćavi i Ćavi Alonso imali su zajedno više dodavanja nego ceo tim Irske. Ime pobednika nijednog trenutka nije dovedeno u pitanje.

Španija - Republika Irska 4:0 (1:0). Strelci su bili Fernando Tores u četvrtom i 70, David Silva u 49. i Sesk Fabregas u 83. minutu.

Evropski prvak je apsolutno kontrolisao igru, držao sve konce u rukama, dok su se "momci u zelenom" borili koliko su mogli. Uprkos lošem razvoju događaja na terenu, Ostrvljani su na tribinama i terenu dali najbolji primer celom svetu kako se bori i navija za svoj tim.

Nemaju najbolje fudbalere, ali imaju fantastičnu publiku! Irska pesma "grmela" je stadionom u Gdanjsku i kada je "furija" vodila 4:0. Dobili su lekciju na terenu, a držali je na tribinama. Svaka čast!

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: