Nazad

FA: Van Persi spasao Junajted

Izvor: B92 - Svetski sport - Nedelja 06.01.2013 - 10:54

Fudbaleri Vest Hema i Mančester Junajteda odigrali su nerešeno 2:2 (1:1), u poslednjem subotnjem meču engleskog FA kupa.

FA: Van Persi spasao Junajted

Srpski internacional i kapiten 'đavola' Nemanja Vidić odigrao je ceo meč.

Junajted je poveo u 23. minutu, kada je posle odlične akcije celog tima, Kleverli rutinski savladao nemoćnog Jaskelainena. 'Čekićari' su izjednačili preko Kolinsa u 27, da bi isti igrač u 59. minutu doneo preokret svom timu. Čuvao je Vest Hem pobedu do 92. minuta, ali je onda fenomenalni Van Persi doneo novi meč svojoj ekipi.

Posebno je impresivna akcija kod izjednačujućeg gola Junajteda. Gigs je poslao dugu loptu koja je letela dobrih 60 metara, Van Persi je rutinski primirio levom nogom, da bi je odmah iz sledećeg kontakta prosledio pored Jaskelainena. Trebalo bi napomenuti da je fenomenalni Holanđanin ušao u igru u 69. minutu umesto Čičarita.

Mogao je Junajted i do pobede, ali je Kagavi i Van Persiju ponestalo koncentracije u odsudnim momentima. Odluka će pasti na 'Old Trafordu', a termin odigravanja meča biće saopšten u narednik nekoliko dana.

U mečevima odigranim nešto ranije, Čelsi je rutinski slavio u Sautemptonu, dok je Brajton priredio iznenađenje kola.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: