Nazad

Federer na još jednoj operaciji, igraće tek 2021.

Izvor: N1 info, OK Radio - Svetski sport - Sreda 10.06.2020 - 14:50

Federer na još jednoj operaciji, igraće tek 2021.

"Dragi navijači, nadam se da ste svi bezbedni i zdravi. Pre nekoliko nedelja sam doživeo problem u mom inicijalnom oporavku i moram da uradim dodatnu brzu artroskopsku opreciju na kolenu desne noge. Slično kao i u 2017. godini, sada planiram da pauziram koliko je potrebno kako bih bio 100% spreman i kako bih bio na najvišem nivou. Nedostajaće mi moji navijač i tur, ali jedva čekam da vas sve vidim na početku 2021. godine", napisao je Rodžer Federer na Tviteru.

Švajcarac je još pre prekida teniske sezone izazvanog pandemijom koronavirusa imao operaciju na kolenu desne noge zbog čega se znalo da će propustiti deo sezone koji se igra na šljaci. Kako se desio prekid činilo se da Rodžer zapravo ne gubi mnogo, ali je sada izvesno da će propustiti i preostali deo sezone 2020. Naravno pitanje je i da li će se i kada uopšte tenis igrati do kraja godine.

Rodžer je trenutno četvrti teniser sveta, a poslednji turnir na kom je igrao je bio Australijen Open gde je u tri seta izgubio u polufinalu od Novaka Đokovića. Poslenji turnir koji je osvojio je bio u Bazelu kad je u finalu dobio Aleksa De Minora.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: