Nazad

Ferari, ipak, zadržava Brazilca

Izvor: Sportal - Svetski sport - Četvrtak 23.08.2012 - 13:15

Italijanski Ferari počeo je pregovore sa svojim vozačem Felipeom Masom u vezi produžetka ugovora, prenose italijanski mediji. Iako u Skuderiji nisu preterano zadovoljni učinkom Brazilca u dosadašnjem toku sezone, čini se da će on i u 2013. godini biti član čuvene ekipe iz Maranela.

- U ovom trenutku sam maksimalno skoncentrisan na trke koje su ispred nas. Već za dve nedelje očekuje nas Belgija, potom i Italija. Veoma je važno da ostvarimo dobre rezultate i nastavimo borbu za titulu u obe konkurencije. O ugovoru ću kasnije da pričam - rekao je Masa.

Brazilac je od 2006. godine u Ferariju, a bio je i te kako zaslužan za titulu tadašnjeg klupskog kolege Kimija Raikonena sezonu posle. I sam je imao istorijsku šansu da postane šampion, 2008, ali je ostao bez trofeja praktično u poslednjim metrima sezona kada ga je po broju bodova pretekao Britanac Luis Hamilton.

U tekućoj sezoni osvojio je samo 25 bodova, dok je njegov klupski kolega Fernando Alonso lider sa 164 boda posle 11 trka.

Naredna trka u Svetskom šampionatu Formule 1 vozi se 2. septembra za Veliku nagradu Belgije na stazi Spa Frankošamp. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: