Nazad

''Frka'' na dočeku hrvatskih vaterpolista, Sukno ''izdao'' Dubrovčane!

Izvor: Sportske - Svetski sport - Utorak 14.08.2012 - 08:57

Hrvatski vaterpolisti, osvajači zlatne olimpijske medalje sinoć su dočekani i u Dubrovniku, ali je prava drama nastala zbog Sandra Sukna, Dubrovčanina, koji karijeru nastavlja u rivalskom Primorju.

  a vest je bukvalno šokirala sve navijače dubrovačkog Juga, posebno jer je obelodanjena baš na dan dočeka zlatnih vaterpolista.

Iz pomenutih razloga, Sukno se nije pojavio na dočeku, iako je krenuo na put zajedno sa ostalima. Kako prenosi index.hr, on je zatim napustio autobus sa igračima, pri čemu je kratko rekao: ''Krv ćete mi popiti...''

Inače Sukno je u protekloj sezoni igrao za italijanski Pro Reko, prvaka Evrope koji je sada u rasulu, a njegov prelazak u riječko Primorje je još više pogodio Dubrovčane i zbog činjenice da je njegov otac Goran Sukno takođe legenda dubrovačkog Juga...

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: